Tommy

Pin it! Print 0 comments Permalink

tommy.pngMijn naam is Tommy en ben sings eind jaren 90 al actief als hobby radio dj, voornamelijk bij internet radio.

Ik draai graag wat de luisteraars willen horen en ik heb dan ook het liefst zo veel mogelijk verzoekjes in mijn uitzending. Soms denken mensen dat ze mijn gek maken met de vele verzoekjes, maar daar ik veel meer voor nodig, hoe meer verdoekjes hoe liever ik het heb.

Naast radio heb ik een enorme grote passie voor koken. Ik hou van lekker eten en daar ben ik dan ook graag me bezig om het te bereiden. Zowel nieuwe dingen proberen als bestaande gerechten(al dan niet verbeteren) vind ik ook altijd leuk om te doen.

Mijn favoriete muziek genre is niet in een paar woorden te beschrijven. Dat is zo enorm breed, van metal tot house en van rock tot pop, ik kan veel aanhoren.

Enige wat hierbij wel belangrijk is, ik hou van goede muziek, mijn gehoor is een klein beetje allergisch voor valse noten en kattengejank (ik noem geen voorbeeld artiesten haha).

Verder ga ik graag naar concerten, festivals, uit eten of naar de bios. En ja met deze vele bezigheden in mijn vrije tijd zo opgevuld. Wil je meer weten, kom gezellig op chat en spreek me gerust aan.

 

Tommy

De commentaren zijn gesloten.