Radio Show

 • Het tijdperk Club DDD FM is voorbij, wij gaan door met Music Power Radio

  Pin it! Print 0 comments Categories: Muziek, Radio Show Permalink

  Helaas is het eind voor Club DDD FM zover. De heren achter Club DDD FM hebben in februari besloten ermee te stoppen omdat de luisteraars tegen vielen. Dat betekende dat ik op zoek moest naar een ander radiostation waar ik de Cor's Disco en Soulshow te gehore kan brengen. Ik had me aangemeld bij een aantal radio stations waaronder ook Jamm FM als grootste. Maar omdat ik toch mijn muziek stijl moest gaan veranderen heb ik toch besloten het niet te doen. Het is Music Power Radio geworden omdat ik daar best veel mogelijkheden gaat krijgen om mijn show te gehore te brengen. Zo gaan ze op de dinsdagavond Live en met Chat en je kan zelfs verzokjes indienen en via de chat kan je ook mijn zien via de webcam. Ik moest wel het één en ander veranderen zowel al die sites diie ik had en nieuwe jingles maken. Gelukkig was daar Ed Schuurman die mij geholpen heeft met een groot aantal jingles. Voor de mensen die willen luisteren en naar mij kijken het gaat een feest worden met verlichting en effecten. Ja ik weet het, het is een radio programma maar kon het niet laten.

  Stem dus af, elke dinsdag van 19.00 tot 21.00 uur op http://musicpowerradio.nl

  Grote dank aan Ed en Arjan voor 3 jaar Club DDD FM en wat jammer dat jullie stoppen. Ik hoop van Ed dat hij in de toekomst nog een radiostation vind waar hij zijn kunsten kan laten horen.

 • Club DDD FM Stopt ermee, maar ik niet.

  Pin it! Print 0 comments Categories: 70's, 80's, 90's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, R&B, Radio Show, Soul Permalink

  Beste Luisteraars van de Cor’s Disco en Soulshow,

  Gisteren kreeg ik het nieuws dat de radiozender Club DDD FM per 1 april 2017 gaat stoppen.

  Dat is een vervelend bericht, maar door minder luisteraars is het begrijpelijk dat zij de beslissing hebben genomen om er een einde aan te maken.

  Dat betekent dat op 26 maart, precies 3 jaar na het begin van mijn show bij Club DDD FM, de laatste uitzending is.

  Ik ga niet bij de pakken zitten en wachten op iets anders, ik ben al in contact geweest met andere radiostations. Natuurlijk maak ik wel de periode vol bij Club DDD FM want ik heb toch een kans gekregen om daar mijn muziek te draaien.

  Ik zal jullie op de hoogte houden wat er de komende weken gaat gebeuren en als ik dan toch geen radiostation kan vinden dat zal ik, met pijn in mijn hart, gaan stoppen.

  Ik ben in goede hoop dat ik door zal gaan, en hoop ook dat de luisteraars willen meegaan.

  Bedankt voor je aandacht.

 • Succes voor Tito Jackson

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 60,s, 70's, 80's, 90's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, Pop, R&B, Radio Show, Soul Permalink

  Als Tito Jackson's debuut solo single, Get It Baby, blijft stijgen in de Billboard Charts, momenteel nummer 19, zal de dansvloeren overal vol staan.

  Het wordt gezien als de laatste rage in de Line Dance of the Summer.

  Overal in de States van Kust tot Kust dans de versie van Tito als The Get It Baby Line Dance en zal Ook opgenomen en tentoongesteld worden op de Nationale Conventie Line Dance die later deze maand In Las Vegas.

  Kijk naar de video.

 • Site http://corsdiscoensoulshow.tk online

  Pin it! Print 0 comments Categories: 60,s, 70's, 80's, 90's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, Radio Show, Soul Permalink

  Ik heb er een hele tijd aan gewerkt maar u is hij toch klaar, de http://corsdiscoensoulshow.tk site. Hij is voor voorlopig klaar en er is informatie te vinden over mijn Biografie, Uitzendschema van Club DDD FM, De afgelopen 3 uitzendingen van mijn show, foto's Nieuws, Dance Classics agenda en hoe je in contact komt met mij. Ik hoop dat je een kijkje wilt nemen. Niet dat deze site binnenkort niet te zien is, want deze blog zal altijd blijven bestaan maar een eigen account, weliswaar op dot.tk, is een belangrijke zet om mijn radioshow nog bekende te laten worden, in vooral Nederland en België.

  Alvast bedank voor het kijken.

 • Man claimt zoon van Prince te zijn

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 60,s, 70's, 80's, 90's, Dance Classics, Funk, Muziek, Pop, R&B, Radio Show, Soul Permalink

  Een man die beweert de biologische zoon te zijn van Prince, heeft papierwerk ingevuld om aanspraak te maken op de erfenis. De 39-jarige Carlin Q. Williams eist een dna-test om te bewijzen dat hij inderdaad een kind is van de vorige maand overleden popzanger.

  Volgens de Amerikaanse zender CBS heeft de moeder van de man in dezelfde claim verklaard dat zij in 1976 onveilige seks heeft gehad met Prince en zwanger is geraakt. Het is niet duidelijk of de zanger volgens de moeder en zoon wist van Carlins bestaan.

  Vorige week gaf een rechter in de staat Minnesota toestemming voor een dna-analyse van het bloed van Prince. Dat was aangevraagd door vertegenwoordigers van de zanger, voor het geval er claims als deze zouden opduiken na zijn crematie. De zanger had geen testament, waardoor zijn vermogen naar de directe familie gaat. Een biologisch kind zou aanspraak kunnen maken op zijn hele fortuin.

  De politie in de woonplaats van Prince gaf eerder gegevens van een aantal telefoontjes over de muzikant vrij die op het bureau waren binnengekomen. Twee daarvan zouden zijn gemaakt door vrouwen die beweerden een kind met Prince te hebben. Het laatste van die gesprekken vond plaats op de dag waarop de Purple Rain-zanger dood werd aangetroffen in zijn huis. Die claim ging om een 17-jarige zoon.

 • Kijk Unsung: Lakeside

  Pin it! Print 0 comments Categories: 70's, 80's, 90's, Dance Classics, Disco, Funk, R&B, Radio Show, Soul, You Tube Permalink

  De groep komt uit Dayton, Ohio en maakte funk muziek. Gevormd in 1970 door twee lokale groepen, De Nomads en The Young. Wonnen een zangwedstrijd waar ze als prijs een sessie mochten maken met Curtis Mayfield.
  De opnames zijn nooit gemaakt maar hadden hun naam verndert in Lakeside de naam van een plaatselijke krant de Lakeside Express.

  Veel later kwamen ze in contact met Dick Griffey van Solar Records en maakte de hit It's All The Way Live.

  Kijk verder naar de documantaire hieronder.

 • Cors Disco en Soulshow van 27 september 2015

  Pin it! Print 0 comments Categories: 70's, 80's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, Radio Show, Soul Permalink

   

  Cors Disco en Soulshow van 27 september 2015 by Cor Shops on Mixcloud

   
 • Cors Disco en Soulshow Slow Session van 20 september 2015

  Pin it! Print 0 comments Categories: 70's, 80's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, Radio Show, Soul Permalink

   

  Cors Disco en Soulshow Slow Session van 20 september 2015 by Cor Shops on Mixcloud

   
 • Cors Disco en Soulshow van 30 augustus 2015

  Pin it! Print 0 comments Categories: 70's, 80's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, Radio Show, Soul Permalink

   

  Cors Disco en Soulshow van 30 augustus 2015 by Cor Shops on Mixcloud

   
 • Cors Discxo en Soulshow van 16 augustus 2015

  Pin it! Print 0 comments Categories: 70's, 80's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, Radio Show, Soul Permalink

   

  Cors Disco en Soulshow van 16 augustus 2015 by Cor Shops on Mixcloud

   
 • Cors Disco en Soulshow van 9 augustus 2015

  Pin it! Print 0 comments Categories: 70's, 80's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, Radio Show, Soul Permalink

   

  Cors Disco en Soulhow van 9 augustus 2015 by Cor Shops on Mixcloud

   
 • Cors Disco en Soulshow van 2 augustus 2015

  Pin it! Print 0 comments Categories: 70's, 80's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, Radio Show, Soul Permalink

   

  Cors Disco en Soulshow van 2 augustus 2015 by Cor Shops on Mixcloud

   
 • Cors Disco en Soulshow van 26 juli 2015

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 70's, 80's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, Radio Show, Soul Permalink

   

  Cors Disco en Soulshow van 26 juli 2015 by Cor Shops on Mixcloud

   
 • 'Nog twintig onuitgebrachte nummers Michael Jackson'

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 70's, 80's, 90's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, Pop, R&B, Radio Show, Soul Permalink

  Een voormalig geluidstechnicus van Michael Jackson heeft aangekondigd twintig onuitgebrachte nummers in zijn bezit te hebben. 

  Dat vertelt technicus Michael Durham Prince in gesprek met Le Parisien.

  De technicus laat weten dat hij het "absoluut" geen probleem vindt als platenmaatschappij Sony Music de nummers wil uitbrengen. "Ik heb het recht niet om de nummers een titel te geven en te laten horen aan verschillende mensen, daar gaat Sony over", aldus Prince.

  "Op mijn computer staan momenteel twintig nummers van Michael. Ze zijn alleen nog niet af", vervolgt hij. Sony Music heeft een contract ondertekend dat ze binnen tien jaar maximaal zeven nieuwe albums van de popster mogen uitbrengen. Inmiddels zijn er twee platen na zijn overlijden in 2009 verschenen.

  Duet

  Prince geeft Sony Music het advies om meerdere artiesten te strikken indien de maatschappij het album af wil maken. "De meeste nummers hebben nog wat zang nodig, dus het lijkt me handig om een duet te maken."

 • Cors Disco en Soulshow van 19 juli 2015

  Pin it! Print 0 comments Categories: 80's, 90's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, Radio Show, Soul Permalink

   

  Cors Disco en Soulshow van 19 juli 2015 by Cor Shops on Mixcloud