Peter

Pin it! Print 0 comments Permalink

peter.pngPeter is de oprichter van Music Power Radio en dus sinds de start van 1 oktober 2014 betrokken bij de radio.

Voornamelijk het deel van de website van Music Power radio, denkende daarbij aan bijv. het up-todate houden, vallen onder zowel de verantwoordelijkheid als werkzaamheden van Peter.

Samen met het beheer van Music Power Radio, werkt Peter er dagelijks aan om de radio website te verbeteren, maar bovenal leuk en gezellig te houden.

HOE IS PETER BEGONNEN ALS RADIO DJ.

Mijn maatje Ronald die had al de nodige ervaring met het draaien op de radio. In september 2013 pakte hij na lange tijd weer zijn hobby op en wel bij Radio Gewoon voor u. Op de eerste oog zag het er leuk uit en dacht dat lijkt mij ook wel leuk en dat heb ik toen ook gezegd tegen hem.

Kort daarop neemt hij mij een keer gevraagd of ik een keer samen met hem wou draaen dat leek me erg leuk en zo gezegd zo gedaan. Daar zat ik dan samen met me beste maatje op de radio. We hadden leuke gesprekken en natuurlijk tussendoor heerlijke hits.

Het was me zo goed bevallen dat ik eigenlijk ook wel wilde doen, Mensen vonden dat ik een lekkere babbel had en dat ik daar wat mee moest gaan doen. Ik heb toen vrij snel besloten dat ik ook bij Radio Gewoon voor u aan de slag zou gaan. Ik heb eerst paar keer in de studio van DJ Dreamer gedraaid en toen ik wat geld kreeg me hele studio bij elkaar gesprokkeld. Ik heb toen 2 en een halve maand bij RGVU gedraaid. Ik ben daar weggegaan omdat ik niet correct behandeld werd. Maar ik had wel zoiets van oh jee wat nu ik heb het studio en ik wil graag door.

Nou was mijn maatje al aan het kijken geweest voor eventueel een ander station. En hij had er 1 gevonden Crystal Producties die samen werkte met Ventura FM. We zijn toen met 5 dj's over gestpt naar een ander station. Daar heb ik ook heerlijk gedraaid. Ik bleef mezelf ontwikkelen, Ik ging een kijken of ik leuke radio jingles kon inspreken, ook daar waren zo van onder de indruk kreeg elke keer weer een dikke vinger. Ik heb tot januari 2014 daar gedraaid. Ben daar weg gegaan omdat me maatje Ronald problemen had gekregen met de eigenaar ik volgde natuurlijk mijn maatje. Daarbij heeft hij opnieuw gezocht naar een ander radiostation.. En ja hoor hij had weer een radio station gevonden Magic Radio was de naam.

Klonk me best wel goed in de oren omdat ik natuurlijk DJ Magicstar als DJ heette vond dat wel grappig. Ik heb daar mezelf verder gaan ontplooien. Ik kreeg contact met Tommy Hermans de toenmalige eigenaar van Magic Radio. Ik had aangegeven dat ik wel bij hem zou willen draaien maar dat ik meer dromen had. Zo wilde ik een eigen website opzetten met algemene informatie over het radio maken. Bijvoorbeeld: welke Licenties heb je nodig, welke programma's gebruik je om te draaien, hoe werkt het controlepaneel en zo waren er nog genoeg dingen die ik erop wilde zetten. En natuurlijk ook leuke dingen als Top 40 elke maand het laatste nieuws over de muziekwereld.

Na lang met Tommy gesproken te hebben hadden we het volgende afgesproken: hij zou voor mij die website regelen en ik zou bij hem gaan draaien. En natuurlijk kon ik daar geen nee tegen zeggen. We warensamen begonnen met de website Radiomakers. Toen we aardig ver daarmee waren kreeg het hostingbedrijf te maken met een technisch storing. Maar even later bleek dat dat bedrijf gewoon failliet is gegaan. Dus we waren de website kwijt. Tussendoor natuurlijk leuke ideetjes besproken. Al snel waren we erachter dat we samen iet groots op wilde zetten. Een overkoepelde organisatie boven verschillende internat radio's onder de naam Magic Madia Group.

Hij stelde mij als mede-eigenaar aan en we zijn begonnen met wat radiosites te bouwen. Natuurlijk Totally FM. Total Dutch, Gate Radio en we hadden natuurlijk Magic Radio. Niet veel tijd later kregen we contact met Randy daar hadden we leuke gesprekken mee en  voelde wel al snel een klik mee. Ook hij is voor ons radio gestart toen Yes Radio.

Weer een maand later kregen we contact met Marc die Tommy al kende voordat ik bij Magic Radio kwam draaien. Hij startte ook een radiio voor ons op Radio Digitaal. En zo zaten we dus op 6 radiostations die onder Magic Media Group vielen. Was best veel werk kan ik jullie vertellen. Maar het ging erom dat we onze hobby konden uitoefenen en dat we daar plezier in hadden.

Taken werden verdeeld en daar heb ik 9 maanden met heel veel plezier aan bijgedragen. Maar na 9 maanden kwam toch echt een einde aan. Door hel veel toestanden in de privé sferen liep het toch echt stuk. Datails verder niet van belang.

Ik weet alleen dat dat echt een domper was en heb me ook serieus afgevraagd wat nu. Voelde me best wel verantwoordelijk voor de overige dj's. Toen ben ik om de tafel gegaan samen met mijn maatje Ronald en zijn vrouwtje Jennifer en natuurlijk mijn vrouwtje Priscilla. Al snel kwamen we tot de conclusie een eigen Radio op te zetten en zo gezegd zo gedaan daar was Music Power Radio waar we erg druk mee zijn.

Daar verzorg ik de jingles en de reclame en natuurlijk draai ik elke vrijdag heerlijk mijn programma. Knallend het weekend in.

Verder draai ik graag op feesten en partijen heb daarvoor ook een leuke DJ Booth gemaakt maar die vinden jullie wel terug op de website. Tot zover mijn stukje radio geschiedenis en hoop natuurlijk heeeeeeeeeeel groot te worden met Music Power Radio.

Peter

De commentaren zijn gesloten.