Blog

 • Temptation komt met nieuwe album

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 60,s, 70's, 80's, 90's, Blog, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, Pop, R&B, Soul Permalink

  Er gaat een nieuwe album uitkomen van de Temptations, de laatste was alweer 8 jaar geleden.
  Op 4 mei zal de album worden gepresenteerd en het is zowel digitaal, cd en vinyl verkrijgbaar.
  Er staan 10 nummers op maar als je de limited edition koopt staan er 12 nummers op.
  De album met de titel All The Time staan covers van o.a. Sam Smith, Bruno Mars, John Mayer, Maxwell, Ed Sheeran en Michael Jackson , en The Weeknd, en drie nieuwe, originele Temptations-nummers.
  Heb je interesse kijk dan op https://lnk.to/AllTheTimeWLP voor meer informatie

 • Joe Jackson: Michael heeft niks gestolen

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 60,s, 70's, 80's, 90's, Blog, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, Pop, R&B, Soul Permalink

  De vader van wijlen Michael Jackson, heeft woedend gereageerd op het interview dat Quincy Jones aan Vulture gaf. Hierin beweert de muziekproducent dat de legendarische King of Pop bepaalde stukjes uit zijn megahit Billie Jean heeft gestolen uit Donna Summer’s nummer State Of Independence uit 1982. Dit meldt TMZ.

  „Ik heb Michael opgevoed, het is mijn zoon. Quincy zou beter moeten weten. Ik wil er verder niet over praten”, aldus Jackson, toen TMZ hem confronteerde met de woorden van Jones.

  Jones beweerde ook dat Michael meerdere plastische chirurgische ingrepen heeft ondergaan, omdat vader Joe hem van kleins af aan ’lelijk’ noemde. Volgens de producer heeft dat enorm veel impact gehad op zijn zelfbeeld en schoot de superster door met verbouwingen aan zijn gezicht.

 • Nick Gordon moet familie Bobbi Kristina Brown 36 miljoen betalen

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, Blog, Funk, Muziek, R&B, Soul Permalink

  Nick Gordon moet de familie van Bobbi Kristina Brown 36 miljoen dollar betalen. Dit oordeelde een rechter donderdag.

  In september werd Gordon door de rechtbank verantwoordelijk gehouden voor de dood van de dochter van Whitney Houston.

  “De waarde van een leven in een bedrag vaststellen is erg lastig. Dus de rechtbank heeft vooral gekeken naar andere zaken”, zei de rechter.

  De rechtbank acht Gordon schuldig aan het gebruiken van geweld, aanranding, aanbrengen van emotionele schade en het stelen van geld. 

  De 21-jarige dochter van Bobby Brown en Whitney werd eind januari vorig jaar bewusteloos aangetroffen in het bad in haar huis. Nadat ze maandenlang kunstmatig in coma werd gehouden overleed ze op 26 juli 2015. De omstandigheden deden veel fans van haar moeder denken aan Whitney's dood drie jaar eerder: de zangeres werd toen levenloos gevonden in een badkuip in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills.

  Nick kwam tot twee keer toe niet opdagen bij een rechtszaak om zich te verdedigen, waardoor de beschuldigingen van de familie automatisch werden aangenomen en de vriend van Krissy officieel verantwoordelijk wordt gehouden voor haar dood.

 • Knalgele gitaar Prince onder de hamer

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 70's, 80's, Blog, Dance Classics, Funk, Muziek, Pop, R&B, Soul Permalink

  Een unieke, felgele gitaar die Prince gebruikte voor songs als 'Cream' en 'Gett Off', wordt binnenkort verkocht op een openbare veiling. Het is een van de vele op maat gemaakte gitaren die de artiest bespeelde in de jaren '80 en '90.

  De 'yellow cloud'-gitaar wordt vanaf 24 juni te koop aangeboden door veilinghuis Heritage Auctions. Het startbedrag bedraagt 30.000 dollar (26.500 euro). "Ik ben een fan van Prince sinds ik een kleine jongen was en die gitaar viel me altijd op omdat ze supercool en stijlvol was," zegt de huidige eigenaar Richard Lecce, die de gitaar een jaar geleden kocht voor ongeveer 30.000 dollar.

  Het instrument heeft een serienummer en een bewijs van authenticiteit van Zeke Clark, de gitaartechnicus van Prince. In dat document staat dat de gitaarhals in 1994 gebroken is, maar later weer werd hersteld.

  "Helaas, hoe luguber het ook is, als mensen overlijden worden die dingen meer waardevol," aldus Lecce. "Ik denk dat iets zo waardevol als dit te riskant is om in mijn bezit te houden."

  Volgens de verkoper, die zelf geen instrument bespeelt, verkeert de gitaar in uitstekende staat. Hij heeft er enkel een paar keer mee geposeerd voor foto's.

  Prince gebruikte verschillende gelijkaardige gitaren in uiteenlopende kleuren.

  Ook enkele awards en een originele demotape worden op de veiling te koop aangeboden.

  In het National Museum of American History in Washington, D.C. wordt momenteel nog een andere yellow cloud-gitaar tentoongesteld.