Candy Dulfer sluit 2017 af met show in Paradiso Amsterdam

Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 80's, 90's, Dance Classics, Disco, Funk, Jazz, Muziek, Soul Permalink

Candy Dulfer komt naar Paradiso! De wereldberoemde saxofoniste sluit een succesvol jaar af met een exclusieve clubshow in het Amsterdamse poppodium.

Candy Dulfer naar Paradiso

Goed nieuws: Candy Dulfer komt naar Amsterdam! De Nederlandse saxofoniste staat op woensdag 6 december op het podium van Paradiso. Het poppodium meldt dat de saxofoon-virtuoos voor een exclusieve show naar de Amsterdamse zaal komt, om 2017 in stijl af te sluiten.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 21 juli in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster en kosten € 25,- (exclusief lidmaatschap). Zijn de tickets uitverkocht? Probeer het dan hier.

Succesvol jaar

2017 kan nu al niet meer stuk voor Candy. In april verscheen haar nieuwe album ‘Together’, waar ze de hele wereld mee rond toert. Daarnaast stond ze in februari drie avonden in een uitverkochte Ziggo Dome met de Ladies of Soul. In oktober verschijnt de autobiografie van de wereldberoemde saxofoniste: ‘Sax, Candy & rock-‘n-roll’.

Bron: Melkweg

De commentaren zijn gesloten.