Aretha Franklin maakt album met Stevie Wonder, Lionel Richie en Elton John

Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 60,s, 70's, 80's, 90's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, R&B, Soul Permalink

Aretha Franklin werkt aan een gloednieuw album met Stevie Wonder, Lionel Richie en Elton John! De nieuwe plaat verschijnt in januari 2018 en telt tien of elf nummers.

Nieuw album voor Aretha Franklin

Goed nieuws voor fans van Aretha Franklin! De levende legende is nog lang niet met pensioen. Franklin is de studio ingedoken met andere grote artiesten en brengt binnenkort een gloednieuw album uit.

Gaat Aretha op wereldtournee?

Het nieuwe album verschijnt in januari 2018. “Er komen waarschijnlijk tien of elf nummers op de nieuwe plaat”, meldt de 75-jarige Franklin aan Billboard.

De naam van het album is nog niet bekend. De zangeres heeft wel aangegeven dat ze niet van plan is om op tournee te gaan na de albumrelease.

Laatste album

Het is alweer drie jaar geleden dat de zangeres haar laatste studioalbum ‘Aretha Franklin Sings The Great Diva’s‘ uitbracht. Dit album is een eerbetoon aan Aretha’s grote idolen. De 75-jarige Franklin heeft aangekondigd in februari met pensioen te gaan, toch wil ze wel nieuwe nummers opnemen en blijven schrijven.

De Queen Of Soul verkocht maar liefst 75 miljoen platen en won in haar carrière in totaal 18 Grammy Awards.

De commentaren zijn gesloten.