• Vaderschaptest verluidt bewijs dat Prince een zoon kreeg

  Pin it! Print 0 comments Categories: 70's, 80's, 90's, Dance Classics, Funk, Muziek, Pop, R&B, Soul Permalink

  Toen Prince een aantal maanden geleden overleed was er natuurlijk een aantal mensen die het geld claimen en er een wedstrijd aan de gang was wie de centen kreeg.
  Gelukkig had de zanger niet zoveel centjes want het vermogen wordt geschat op zo'n 100 a 300 miljoen dollar en daarbij is er nog een vorstelijke landhuis in Minisota, als mede de winst van een zeer succesvolle carriere als zanger, songwriter en performer.
  Het was algemeen bekend dat hij ten minste één zus had, maar er waren ook andere mensen naar voren gekomen de claimen dat ze een familie relatie met hem hadden.
  Het nieuws is dat Prince twee keer getrouwd is geweest met als resultaat dat er een kind was geboren.
  Het kind is de eerste bloedverwante en zou aanspraak maken op de centtjes maar het kind stierf kort na de geboorte, en dat was nooit bekend.

 • Neven Michael Jackson klagen website aan

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 90's, Muziek, R&B Permalink

  De leden van voormalig boyband 3T klagen Radar Online aan. De website plaatste een artikel waarin werd geïnsinueerd dat hun oom Michael Jackson de drie mannen seksueel heeft misbruikt. Taj, TJ en Taryll Jackson eisen 100 miljoen dollar (90 miljoen euro) van de site.

  In het stuk werd beweerd dat Michael kinderen heeft misbruikt en dat ook zijn neven daarbij betrokken waren. De drie, die 17, 20 en 22 waren toen ze doorbraken met 3T, werden volgens Radar door hun oom omgekocht met dure spullen als auto's om ze het zwijgen op te leggen. The Wrap citeert uit de aanklacht van Taj, TJ en Taryll "Radars statement is niet waar en laster. De aanklagers zijn inderdaad Michael Jacksons neven, maar geen van hen is ooit seksueel misbruikt door Michael Jackson of had enige vorm van seksueel contact met hem".

  In de rechtbankpapieren maakt de familie Jackson ook bezwaar tegen een zinsnede in het artikel, waarin staat dat de in 2009 overleden King of Pop sexy foto's van zijn eigen neefjes in ondergoed gebruikte ten tijde van 3T, om zo jonge jongens op te winden.

 • Bobby Brown herdenkt Bobbi Kristina

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 80's, 90's, Funk, Muziek, R&B, Soul Permalink

  Een jaar na de dood van Bobbi Kristina Brown, postte haar vader Bobby Brown dinsdag een foto op Instagram om zijn dochter te herdenken.

  Op het beeld kijkt een van Bobby's jongste kinderen naar een schilderij van de zanger en 'Krissy', die een jaar geleden overleed na een coma van vijf maanden. De zanger voegde geen tekst toe aan de foto.

  De 21-jarige dochter van Bobby en Whitney Houston werd eind januari vorig jaar bewusteloos aangetroffen in het bad in haar huis. De omstandigheden deden veel fans van haar moeder denken aan Whitney's dood drie jaar eerder: de zangeres werd toen levenloos gevonden in een badkuip in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills.

  De familie van Bobbi Kristina beschuldigt haar vriend Nick Gordon nog altijd van betrokkenheid bij haar dood en heeft een rechtszaak tegen hem lopen. Nick zou haar na een handgemeen bewusteloos in het bad hebben gelegd. Ook verdenkt de familie hem ervan dat hij geld van Bobbi Kristina's bankrekening heeft gehaald toen zij in coma lag. Nick ontkent alle beschuldigingen.

 • Jermaine Jackson boos op bepaalde website

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 60,s, 70's, 80's, 90's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, Pop, Soul Permalink

  Jermaine Jackson een een aantal boze Tweets gestuurd naar populaire website over de beschuldigingen vanr zijn broer Michael Jackson.
  Meestal is hij een relexe brotha maar dit keer gingen ze echt te ver, volgens hem.
  Er werden mededelingen op de websites gezet over Michaels porno collectie maar ook nog eens ongeloofwaardigheden over misbruik van kinderseks bij stonden.
  Het ging over een recent rapport over het proces uit 2005 waarin het beschreven stond.
  Al die jaren dat hij publiekelijk vernederd werd en dan dit ma zijn dood publiceren waarmee Michael zich niet kan verdedigen.

  jermaine002.png

  jermaine003.png

  jermaine004.png

 • Gladys Knight's zoon laat bedrijf van moeder falliet gaan.

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 60,s, 70's, 80's, 90's, Dance Classics, Funk, Muziek, R&B, Soul Permalink

  Er heeft zich een drama afgespeeld rond de restaurant keten Gladys Knight Chicken and Wafels.

  Er was een onderzoek gaan naar de zoon van Gladys, Shanga Hankerson, hoe hij het voor elkaar kreeg om onwettige tegoeden van het restaurant had verkregen en uitgaf. Van het geld die hij verkreeg ging hij, volgens de Atlanta Journal Constitution, naar de hoeren en kocht er drugs van.

  Hij steelde het geld van de onzet die uit het restaurant was verkregen dat maakte Josh Waites bekent, ihj is specialist van het State Department of Revenue en leidde het onderzoek. Er moest een omzet zijn van 8 miljoen dollar per jaar maar doorchaos in de boekhouding stond het bedrijf aan de rand van de afgrond.

  Er werd ontdekt dat het geld gebruikt word voor recreatieve doeleinden en er werd gekeken naar de bezittingen van Knight's zoon die leefde als een succesvolle zakenman. Maar in het gewone leven had hij maar een huis ter waarde van maar 135.000 dollar en reed een oude auto waarvan de vaatwasser nog een betere motor had.

  Men vond allerlei rare bedragen die ze in eerste instantie niet thuis konden brengen maar hij liet zelfs vrouwen per vliegtuig naar hem toe komen voor sex en haalde constant geld uit de kluis om marihuana te kopen. Dat werd bevestigd door ex-werknemers en hij ging ook met het geld naar diverse restaurants.

  Na 16 jaar van succes heeft Shnga en zijn zakelijke partners het bedrijf naar onrustige wateren te sturen in een zeer korte tijd. De mensen bleven later ook steeds meer weg omdat de kwaliteit van het restaurants steeds minder werden, ook omdat de beschikbare middelen dagelijk niet voor hande waren.

  Er was nauwelijks warme water en een deur van de koeler moest vervangen worden, maar de werknemers durfde niet te klagen. Er was geen verse kip en ze moesten dat halen in de plaatselijke supermarkten omdat verse ingredienten niet meer werden aangevuld. Leveranciers en verkopers weigende ook nog iets te leveren omdat het restaurant een reputatie van niet betalen van rekeningen had vergaard.

  Hoe de zaak zal aflopen zat vervolgd worden.

 • Succes voor Tito Jackson

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 60,s, 70's, 80's, 90's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, Pop, R&B, Radio Show, Soul Permalink

  Als Tito Jackson's debuut solo single, Get It Baby, blijft stijgen in de Billboard Charts, momenteel nummer 19, zal de dansvloeren overal vol staan.

  Het wordt gezien als de laatste rage in de Line Dance of the Summer.

  Overal in de States van Kust tot Kust dans de versie van Tito als The Get It Baby Line Dance en zal Ook opgenomen en tentoongesteld worden op de Nationale Conventie Line Dance die later deze maand In Las Vegas.

  Kijk naar de video.

 • Platenmaatschappij vindt dat R&B-zangeres Brandy 'zeurt over slavernij'

  Pin it! Print 0 comments Categories: Muziek, R&B, Soul Permalink

  De platenmaatschappij van de zangeres Brandy Norwood (37) heeft de aantijgingen van de zangeres die haar contract met het label vergelijkt met slavernij gepareerd.

  Aan TMZ vertelt een woordvoerder van Chameleon Entertainment: "Brandy's beschuldigingen zijn een wanhopige poging om publiciteit te krijgen. Haar beste dagen liggen achter haar."

  Volgens de platenmaatschappij hebben ze juist een risico genomen om een artiest te contracteren die sinds het begin van de eeuw geen succes meer heeft gehad.

  Chameleon Entertainment is ook van mening dat de Boy is Mine-zangeres een stomme pr-stunt uithaalt door met haar slavernijvergelijking mee te liften op de raciale spanningen die Amerika in hun greep houden.

  'Niet zeuren'

  Ook moet Norwood niet zeuren volgens de woordvoerder, omdat zij en haar advocaat het contract hebben doorgenomen voordat ze het tekende.

  TMZ meldde eerder deze week op basis van juridische documenten dat Norwood vindt dat haar label haar ervan belet nieuwe muziek uit te brengen.

  Door: BuzzE/NU.nl

 • Carol Duboc - "Open the Curtains"

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, Funk, Jazz, Muziek, R&B, Soul Permalink

  Op haar nieuwe langverwachte solo-opname, Open The Curtains, die op 19 augustus zal gaan uitkomen heeft zangeres, pianist, producer en technicus Carol Duboc medewerking gekregen van o.a. Sheila E, Partice Rushen, Mindi Abair, Bibi McGill, Jennifer Batten, Cora Coleman, Rhonda Smith en Aubrey Logan.
  Het is dus vooral een girl power project geweest waar geen man te pas is geweest.
  Carol Duboc heeft samengewerkt met zwaargewichten als Maurice White, Teddy Riley en George Duke heeft een een pracht project van gemaakt.
  Als je het nummer wilt horen kijk dan hieronder.

 • Documentaire over Marvin Gaye in de maak

  Pin it! Print 0 comments Categories: 60,s, 70's, 80's, Funk, Muziek, R&B, Soul Permalink

  Er is groen licht gegeven voor de productie van de documentaire over de zanger Marvin Gaye. Marvin, What's Going On? focust zich op de creatie van het gelijknamige album.

  Het is de eerste keer dat zijn drie kinderen en zijn voormalige vrouw aan een documentaire meewerken, meldt Variety dinsdag.

  Gabriel Clarke en Torquil Jones zijn aangewezen als regisseurs van de documentaire. De productie wordt gedaan door John McKenna en Victoria Barrell, die in het verleden Steve McQueen: The Man & Le Mans produceerden.

  De documentaire wordt gefilmd in Detroit, Los Angeles en Washington. Daar wordt gesproken met muzieksterren uit Motown en enkele familieleden. Ook wordt er niet eerder vertoond materiaal in de documentaire gebruikt.

  Gaye, die de bekendstond als de Prince of Soul, overleed op 1 april 1984 op 44-jarige leeftijd. De soulzanger werd doodgeschoten door zijn eigen vader na een zakengeschil.

 • Stevie Wonder: gezegend met blindheid

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 60,s, 80's, 90's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, R&B, Soul Permalink

  Stevie Wonder heeft voor zijn concert in het Londense Hyde Park het woord genomen en iets gezegd over de schietpartij in Dallas. "In deze moeilijke tijden wil ik zeggen dat ik van jullie hou."

  Stevie vervolgt: "Ik hou van jullie omdat ik gezegend ben met mijn blindheid. Het was een geschenk zodat ik aan diegenen die wel alles hadden kon laten zien dat je moet waarderen wat je hebt. Dat elke dag een dag is om God bij te staan en om het geschenk dat hij mij gegeven heeft - zang - te gebruiken om jullie aan te moedigen om door te gaan."

  Wonder gaat verder met zijn relaas: "Aan de ene kant ben ik heel blij dat nummers 40 jaar later nog steeds de sleutel van het leven kan zijn, maar aan de andere kant bestaan de nummers en woorden die we gebruiken nog steeds in de wereld en dat breekt mijn hart. Ik hoop gewoon dat we het verschil kunnen maken. En als jij dat ook wil, moedig ik je aan om liefde boven haat te verkiezen. Zo simpel is het", weet NME uit de mond van de zanger op te tekenen.

  Stevie gaat ook in op de rassenkwestie. "Kies liefde boven haat. Goed boven slecht. Aardig boven gemeen. Hopen hebben boven helemaal geen hoop. En ja, alle levens doen er toe, maar de reden dat ik zeg 'zwarte levens doen er toe' komt omdat wij de originele bewoners van de wereld zijn. Dus in essentie heeft iedereen wat zwarts in zich! Iedereen heeft wat soul in zich, dus stop met het negeren van je cultuur. Hou van jezelf en je familie. Dat is wat ik kwijt wil."

 • 'Overlijden Prince aanleiding voor afkicken'

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 70's, 80's, 90's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, R&B, Soul Permalink

  Het overlijden van Prince was aanleiding voor Chaka Khan en haar zus Yvonne Stevens, om af te gaan kicken.

  Zangeres Chaka Khan laat in een statement weten dat het overlijden van haar goede vriend Prince de aanleiding was om samen met haar zus Yvonne Stevens korte metten te maken met hun verslavingen. Ze zegt daarover: "Ik wist toen dat het tijd was om actie te ondernemen en onze levens te redden." Dit meldt AccessHollywood.

  De zangeres is namelijk verslaafd aan dezelfde pijnstiller die volgens autopsie de oorzaak was van het overlijden van Prince, namelijk fentanyl, een zeer krachtige pijnstiller. 

  Zanger Prince overleed in april.

 • Denise Lasalle geopereerd

  Pin it! Print 0 comments Categories: 60,s, 70's, 80's, 90's, Disco, Funk, Muziek, R&B, Soul Permalink

  De familie van Denise Lasalle heeft een bericht naar buiten gebracht over de operatie die de zangeres dee week heeft ondergaan. Haar dochter heeft een bericht achter gelaten is Denise haar Facebook site met de tekst:

  Ga bidden voor onze moeder. Ze is herstelende van de operatie die goed is verlopen. Deze kleine krijger zal waarschijnlijk morgen weer rond lopen maar niet eerder.
  Dus als je haar op de radio hoort of draait haar muziek fluister een gebed voor de koningin van de blues.
  We houden van jou! Beterschap.

  Lasalle moest een geplande optreden afzeggen omdat ze zich niet goed voelde. Ze lijdt aan congestief hartfalen.

  We houden u op de hoogte als er nog nieuws is.

 • 67-jarige Lionel Richie heeft kinderwens

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 70's, 80's, 90's, Dance Classics, Funk, Muziek, Pop, R&B, Soul Permalink

  De verwacht het misschien niet bij een 67-jarige, maar Lionel Richie heeft onthuld dat hij open staat voor gezinsuitbreiding. En dat is opmerkelijk, aangezien de Amerikaanse ster eerder dit jaar nog liet weten dat meer kinderen 'waarschijnlijk zijn dood' zou betekenen.

  De zanger van hits als Hello, All Night Long en Dancing on the Ceiling vertelde dit twee maanden geleden toen Rolling Stones-gitarist Ronnie Wood op 68-jarige leeftijd een tweeling verwachtte.

  Kennelijk houdt de relatie met zijn veel jongere Zwitsers-Chinese vriendin Lisa Parigi jong, waardoor Lionel nu wel openstaat voor gezinsuitbreiding."

  Duur geintje

  Hij vertelt aan The Mirror: "Ik ben bereid om opnieruw een vader te worden. Misschien heb ik hiermee een geheim onthuld, maar het zij zo. Lisa en ik staan open voor kinderen.

  Desondanks ziet Lionel een huwelijk met zijn voormalige model niet zitten: "Dat is niet voor mannen weggelegd. Ik ben twee keer getrouwd en dat was een duur geintje voor me. Ik heb dan ook geen plannen om voor een derde huwelijk te gaan. Vrouwen hebben het voor me verpest. Kinderen zijn niet het probleem; ex-vrouwen wel. Dat is de reden waarom ik niet meer zal trouwen, maar ik sta wel open op mij op andere manieren te binden."

  De zanger, wiens vermogen wordt geschat op ruim 200 miljoen pond (bijna 234 miljoen euro), is twee keer gescheiden en heeft drie volwassen kinderen. Met zijn eerste vrouw, Brenda Harvey, adopteerde hij de Amerikaanse realityster Nicole. Uit zijn tweede huwelijk met Diane Alexander heeft hij Miles van 21 en de 17-jarige Sofia.

 • Nieuwe single voor Kool & The Gang

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 60,s, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, R&B, Soul Permalink

  Kool & The Gang is een grote bnd geweest in de jaren 70 en 80 en maken al een halve eeuw muziek en tot onze verbazing brengen ze ook nu nog platen uit.
  De oprichters van de band Ronald en Robert Bell, Ricky Westfield en George Brown zijn van plan een wereld tour te maken.
  Hun laaste album dateerd al uit 2013 toen ze rond de kerst de album Holydays uitbrachten.
  Op deze site laten we de nieuwe single horen van de groep die dit weekend uit komt Sexy (Where'd You Get Yours).
  Dus veel luisterplezier.

   

 • Overzicht websites van Prince online gegaan

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 70's, 80's, 90's, Dance Classics, Funk, Muziek, Pop, R&B, Soul Permalink

  Een overzicht van de vele websites van Prince van de afgelopen twintig jaar is maandag online gegaan. 

   

  Exact tien jaar nadat de muzikant zijn website NPG Music Club had gesloten, is het Prince Online Museum geopend.

  "We beginnen met twaalf van de populairste websites van Prince. Maar in meer dan twintig jaar tijd lanceerde hij bijna twintig sites, was aanwezig op alle vormen van sociale media, nam deel aan een ontelbare hoeveelheid onlinechats en stond via internet in direct contact met fans over de hele wereld", zegt Sam Jennings, directeur van het Prince Online Museum tegen Billboard.

  Prince won met zijn NPG Music Club-website een Webby Award en de op 21 april overleden artiest werd zelf onderscheiden met een Webby Lifetime Achievement Award.

  De NPG Music Club is uiteraard te vinden op Prince Online Museum. Net als Prince Interactive, Prince' eerste experiment met internet in 1994, zijn eerste officiële website TheDawn.com uit 1996 en 3rdEyeGril.com, Prince' laatste website die in 2013 werd gelanceerd.