• Cors Disco en Soulshow Slow Session - 28 december 2013 via Soundcloud

  Pin it! Print 0 comments Categories: 70's, 80's, Dance Classics, Funk, Muziek, Radio Show, Soul Permalink

 • Cors Disco en Soulshow Slow Session - 28 december 2013 via 4shared

  Pin it! Print 0 comments Categories: 70's, 80's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, Radio Show, Soul Permalink

 • Cors Disco and Soulshow van 28 december 2013 via Mixcloud

  Pin it! Print 0 comments Categories: 70's, 80's, Dance Classics, Disco, Funk, Muziek, Radio Show, Soul Permalink

   

  Cors Disco en Soulshow van 28 december 2013 by Cor Shops on Mixcloud

 • Topdrummer Ricky Lawson (59) overleden

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 70's, 80's, 90's, Disco, Funk, Jazz, Muziek, Pop, Soul Permalink

  Drummer Ricky Lawson, een studiomuzikant die werkte met onder anderen Michael Jackson, Eric Clapton, Phil Collins en Whitney Houston, is overleden. Hij is bezweken aan de gevolgen van een hersenaneurysma (slagaderverwijding). Hij is 59 jaar geworden.

  Op 13 december raakte Lawson gedesoriënteerd tijdens een optreden in een jazzclub in Seal Beach. Vlak daarna is een aneurysma vastgesteld.

  Lawson is tien dagen kunstmatig in leven gehouden in een ziekenhuis in Long Beach, een voorstad van Los Angeles. Maandagavond is daarmee gestopt, zo heeft zijn oom dinsdag bekendgemaakt.

  Lawson, geboren in Detroit, leerde drummen op zijn 16de en kwam al in de muziekbusiness terecht nog voordat hij zijn high school af had. Hij groeide in de jaren tachtig uit tot een van Amerika's belangrijkste studiomuzikanten.

  Zijn werk is te horen op onder meer 'I Will Always Love You' van Whitney Houston. Hij trad ook op met artiesten als Al Jarreau, George Benson, Bette Midler en Quincy Jones.

  Lawson won in 1986 een Grammy Award voor zijn bijdrage aan het nummer 'And You Know That' van zijn eigen jazzgroep Yellowjackets. Hij was een liefhebber van het drummerk Pearl. De huidige directeur van het bedrijf, Terry West, noemt Ricky Lawson in een reactie 'een van de grootsten van onze tijd'.

 • Grady Wilkins Overleden

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, 70's, 80's, 90's, Disco, Funk, Muziek, Soul Permalink

  We hebben het nieuws ontvangen dat Music Director van de legendarische groep The Whispers, Grady Wilkins, is overleden na een lange strijd tegen kanker.
  In het najaar was de groep al geld aan het inzamelen voor zijn behandeling maar het heeft niet mogen baten doordat de behandeling niet succesvol was.
  Op de Facebook pagina van The Whispers stond de mededeling vermeld.
  Hij zal gemist worden.

 • Nieuwe Michael Jackson documentaire

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, Funk, Muziek, Pop, Soul Permalink

  Katherine Jackson, de moeder van Michael, probeert via fundanything.com 2,4 miljoen euro in te zamelen om een nieuwe documentaire over haar zoon te maken. Dit meldt het blad People. Ook Michaels kinderen Paris, Prince en Blanket roepen fans op om mee te doen. Volgens People zit de Jackson familie niet op zwart zaad.

  Ze ontvangen zeker tientallen, misschien wel honderden miljoenen aan rechten van Michael’s erfenis. Maar ze willen de fans de kans geven om mee te doen met het project. Het project Remembering Michael is inmiddels teruggetrokken van de crowdfunding site. De bijbehorende YouTube video is niet voor Nederland beschikbaar gemaakt.

 • Cors Disco en Soulshow Slow Session - 14december 2013 via Soundcloud

  Pin it! Print 0 comments Categories: 60,s, 70's, 80's, Funk, Jazz, Muziek, R&B, Radio Show, Soul Permalink

 • Cors Disco en Soulshow Slow Session - 14 december 2013 via 4shared

  Pin it! Print 0 comments Categories: 60,s, 70's, 80's, Funk, Jazz, Muziek, R&B, Radio Show, Soul Permalink

 • Cors Disco en Soulshow Slow Session - 14 december 2013

  Pin it! Print 0 comments Categories: 60,s, 70's, 80's, Funk, Jazz, Muziek, R&B, Radio Show, Soul Permalink

   

  Cors Disco en Soulshow Slow Session - 14 december 2013 by Cor Shops on Mixcloud

   
 • La Toya Jackson geeft jawoord

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, Disco, Funk, Muziek, Pop Permalink

  La Toya Jackson is vrijdag getrouwd met haar vriend Jeffre Phillips. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. Phillips, die ook de zakenpartner is van de 57-jarige zangeres, had Jackson ten huwelijk gevraagd in haar realityshow Life with La Toya.

  Naar verluidt waren onder anderen La Toya's moeder Katherine en haar neefje Prince, de oudste zoon van Michael Jackson, aanwezig bij de bruiloft. Het stel trouwde in Los Angeles.

  Door: Novum

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  La Toya Jackson en vriend helemaal niet getrouwd

   

  La Toya Jackson en haar verloofde Jeffre Phillips zijn vrijdag helemaal niet in het huwelijksbootje gestapt. "La Toya en ik zijn niet getrouwd", zegt Philips tegen entertainmentzender E!. De Amerikaanse site Radar Online meldde afgelopen weekeinde dat de twee elkaar het jawoord hadden gegeven.

  "De geruchten dat La Toya en Jeffre zijn getrouwd, zijn absoluut niet waar", voegt een woordvoerder toe. "De website die dat nieuws naar buiten heeft gebracht moet zich schamen voor zijn fout en in het vervolg eerst de feiten checken voordat iets wordt gepubliceerd."

  Phillips, die ook de zakenpartner is van de 57-jarige zangeres, vroeg Jackson ten huwelijk in haar realityshow Life with La Toya. De zus van Michael Jackson en haar verloofde leerden elkaar kennen in 1999.

   

   

 • Michael Jackson - A Place With No Name

  Pin it! Print 0 comments Categories: 2000 and more, Pop Permalink

  Er komen zo nu en dan nog verassende tracks te gehore. Michael Jackson die toch al vier en een half jaar is overleden komen zo langzamerhand nummers uit de kast die nog nooit zijn uitgebracht. Hier is er weer zo eentje.